Project:

Vaughan Townhome

January 2020

Maple, Vaughan, Ontario

Photography: Level Photo

Moodboard

This modern townhome in Vaughan received some mid-century modern flair and some really fun wallpaper.

 

The large open concept living room was challenging in terms of creating a successful layout and we addressed it by bringing a large sectional closer to the center of the room rather than anchoring it against walls. Plenty of circulation space for a sideboard with a beautiful vinyl player, a collection of tall architectural prints and an eight foot tall floor lamp bring the eye up a double story living space.

 

Fun wallpaper creates a long feature wall in the living and dining area with a geometric pattern that brings some movement to the room and is also mirrored in the kitchen backsplash and sideboard veneer.

 

We designed a bedroom with the perfect shade of blue that will age nicely with our client’s young son along with a calming study perfect for getting some work done.