Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Project:

Crystal Fountains Office

September 2017

Concord, Ontario

Crystal Fountains, a water feature company located in Concord, Ontario wanted to redesign their lobby, lunchroom, boardrooms and washrooms to keep their office up to date and refreshed for new clients and visitors.

 

The client’s mission was to echo their corporate branding throughout the office with efficient space planning, colour and concept. This project reinvents the Crystal Fountains lunchroom and transforms it into a modern cafe-bistro for employees. The Cafe-Bistro is used to connect different departments to this central hub. The drop-down ceiling mimics a cloud and is used to create an uplifting atmosphere with the help of the bistro tables. Large windows were installed to lighten up the central area combined with a place for board games and an employee photo wall to reinforce the collaborative work environment.

 

A clean and functional washroom for office employees and guests. The little pop of colour ties in with nature and is reflected in the hanging pictures. The green and blue themes were used to distinguish areas of the office.

error: Sorry, Our Content Is Protected!