Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Project:

Movement Chiropractic and Rehab

September 2018

1160 sq.f

Vaughan, Ontario

Moodboard
Chiropractic Office, Moodboard, beach theme, concept, client, office space

The design scheme for Movement Chiropractic and Rehab was inspired by the client’s love for the beach. We paired a seastar blue accent colour with a very calming white field wall throughout the clinic. A sand coloured floor and custom-designed reception desk with speckled quartz countertops complete the look.

 

The key to this layout was maximizing treatment rooms and other program requirements such as a kitchenette, accessible washroom and storage. A double-loaded corridor was the most efficient use of space that opens out to the rehab area. Natural light filters through the clinic on both ends maximizing daylight which we felt was extremely important.

 

The client’s love of art created another interesting feature. This clinic houses a rotating art gallery down its hallway and features the work of local artists in the GTA.

error: Sorry, Our Content Is Protected!